Jullie reis

Als jullie besluiten deze reis te maken heb je waarschijnlijk al een hele reis achter de rug, de reis van jullie relatie. Vroeger was het vanzelfsprekend: je beloofde elkaar eeuwige trouw en het doel was vervolgens vooral het instandhouden van de relatie, hoe dan ook.

Zo is het al lang niet meer, er is geen vanzelfsprekendheid meer over hoe een liefdesrelatie er uit moet zien, je wordt geconfronteerd met oneindig veel keuzes als het om de vorm gaat: monogaam, open relatie, polyamorie, swingen, vreemdgaan, friends-with-benefits…

Maar nog belangrijker dan de vorm is de inhoud, waarom wil je eigenlijk een liefdesrelatie? Alleen maar omdat het comfortabel is -waar op zich niks mis mee is- of omdat het je uitdaagt in je -spirituele- ontwikkeling? En het zijn altijd de moeilijkste dingen in een relatie die de grootste uitdaging zijn. Dat zijn de momenten waarop je niet meer kunt vluchten voor jezelf.

Als je besluit deze ‘journey of the two of you’ aan te gaan zit je nu waarschijnlijk in zo’n moment verstrikt, jij of jullie samen.

Deze reis duurt in ieder geval 5 sessies, en jullie worden begeleid door mij en/of door mijn partner Monique. Soms is het ook goed een keer alleen te komen om alle ruimte te hebben voor jouw proces. Tussen de life sessies door is er mogelijkheid voor online-sessies en contact via telefoon, mail en app.

Optioneel is er de mogelijkheid samen een lang weekend in ons gastenhuis door te brengen, waarbij jullie door Monique en mij begeleid worden.

Bel me voor meer informatie, of gebruik onderstaande button.