Jouw reis

Als je besluit deze reis te maken heb je daar een goede reden voor. Je bent op zoek naar iets dat je verder kan brengen omdat je voelt dat het daar tijd voor is. Tijd om te veranderen, tijd om te gaan kijken naar beklemmende patronen uit het verleden en je daarvan te bevrijden, je schaduwen naar het licht te brengen, tijd om op zoek te gaan naar je diepere zelf en de liefde die je hebt en bent. Tijdens deze reis onthul je die onderliggende patronen in jezelf en leer je die transformeren naar een krachtige, bewuste en liefdevolle manier van leven.

Het is een unieke reis, want het is jouw reis. Jij verbindt je aan jezelf, aan wie je echt bent, en ik verbind me aan jouw zoektocht. Het is een intensieve reis, met live-sessies, eventueel online sessies en de mogelijkheid voor contact via telefoon, app en mail. We werken met beweging, rituelen, geluid, emotional release, aanraking, analyse, meditatie, bewustzijnsoefening, seksuele energie en inzicht, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Als dit je aanspreekt, neem dan contact op voor een intakegesprek. Hiervoor betaal je € 50,- , als je besluit door te gaan krijg je deze terug. Je boekt dan 5 sessies -inclusief tussentijdse mogelijkheid tot contact- en kunt daarna nog kiezen voor een verlenging. Voor deze 5 sessies betaal je € 490,- . 

Bel me voor meer informatie, of gebruik onderstaande button.